Speelse opdrachten

Zo ga je je weer wat beter voelen.

Hier vind je twee opdrachten om je te uiten, waardoor je je weer wat beter gaat voelen.

Lees verder

Opdracht 1

Ga eens na wat je tot nu toe hebt gemist tijdens het reorganisatieproces. Wat ging er naar jouw idee niet goed? Waar heb jij wél behoefte aan? Laat het ons weten via: info@hiwg.nl  of deel het op ons forum.

Wij willen er namelijk graag aan bijdragen dat reorganisaties nog beter gaan verlopen. Door jouw bevindingen met ons te delen, kun je ons daarbij helpen. Wij geven het namelijk weer door aan degenen die reorganisaties uitvoeren.

Bezoek forum Bekijk opdracht 2

Opdracht 2

Teken eens hoe jij er nu bijzit. Hoe voel jij je?

Voorbeeld
Hier zie je een voorbeeld met uitleg.

“Opeens een reorganisatie. Nou, dat heeft nogal invloed. Kijk maar eens naar de tekening: je ziet een mens met een hoofdje en twee beentjes (en een staartje). Zie je ook de buik? Die is heel groot en daarbinnen gebeurt nogal wat. Een kolkende massa! Die staat voor “je beroerd voelen, misselijk, moeilijk eten, onmacht, concreet pijn in de buik”. Het gaat hier niet om één pijnlijk plekje. Nee, het gaat om de hele buikstreek. Kijk maar hoe groot de buik is getekend in verhouding tot het hoofdje en armpjes. Deze persoon heeft er de buik vol van, van die reorganisatie”.

Uit bovenstaand voorbeeld kun je vaststellen dat je geen tekentalent nodig hebt om de speelse opdracht uit te voeren 😉 en zelf een tekening te maken.

Boek

Wil je meer weten over reorganisaties en hoe je daarmee om kan gaan? Bestel ons boek dan!

Bestel boek

Forum

Op ons forum kun je jouw gevoelens én informatie delen.

Bezoek forum